Potravinová zbierka Tesco

Bratislavská arcidiecézna charita (BACH) sa roky zapája do celonárodnej, jednej z najväčších potravinových zbierok na Slovensku, ktorá sa koná tradične v novembri v predajniach spoločnosti TESCO. V roku 2019 darcovia podporili priebeh Potravinovej Tesco zbierky v predajniach, ktoré koordinovala bratislavská charita až 15 112,017 kg potravín a drogérie v hodnote 26 161,41 eur.

Bratislavskú arcidiecéznu charitu a jej spolupracovníkov môžete tento rok podporiť nákupom potravín v týchto TESCO predajniach:

? OD Bratislava – Kamenné námestie

? HM Senec

? HM Pezinok

? SM Bratislava OC Vajnoria

? SM Kúty

? SM Bratislava Bzovícka

? SM Šamorín

? SM Ivánka pri Dunaji

? SM Čierna Voda

? EX Záhorská Bystrica

? EX Bratislava Brestovka

? EX BA-Kresánkova

tesco_srdce

Nakupujete v súčasnej situácií len z domu? Vložte (18. 11. – 24. 12. 2020) do košíka vybraný balíček pomoci. Nakúpim ONLINE

Trvanlivé potraviny BACH a farské charity (Rača, Vajnory, Marianka, sv. Jur, Senec, Šaštín-Stráže, Šamorín), ktoré pod ňu spadajú, využijú v terénnej sociálnej práci, pomoci ľuďom v núdzi, rodinám i jednotlivcom.

Trvanlivé potraviny tiež distribuuje spolupracovníkom a účastníkom potravinovej zbierky, ktorí taktiež pomáhajú tým, ktorí to potrebujú – Centrum rodiny Dúbravka, Komisia pre mládež Bratislavskej arcidiecézy, Domov sv. Jána z Boha, Doma u kapucínov, Centrum pre rodinu Pezinok, RESOTY – Resocializačné komunity.