Firemný Well-being priniesol dobro aj medzi núdznych

pridal: admin | dátum: 27. decembra 2023 | kategória: Darcovstvo

Podeliť sa o kúsok z toho, čoho máme prebytok, s tými, ktorí to potrebujú – aj to môže byť spôsob, ako budovať firemný well-being. Ďakujeme firme KONE za materiálnu a hygienickú pomoc, ktorú nám priniesli priamo do Asistenčného centra na Bottovej ulici v Bratislave . Táto iniciatíva je súčasťou firemného projektu Well-being Champions, ktorý sa zameriava na duševnú a fyzickú pohodu zamestnancov.

„Veľmi pekne Vám ďakujeme za dlhoročnú prácu, ktorú vykonávate, za dobro a lásku, ktorú odovzdávate a za možnosť prispieť a pomôcť Vám v tejto neľahkej misii,“ to sú krásne slová od Lucie Grach a Frederiky Stahelovej, Well-being Champion Bratislava a celej spoločnosti KONE.

V mene Bratislavskej arcidiecéznej charity ďakujeme a povzbudzujeme k ďalšej takejto pomoci a „starostlivosti o seba“. Veríme, že aj takýmto spôsobom šírenia solidarity môžeme spolu rásť k väčšej spokojnosti a pohode v rámci komunít.